COVID-19 Obavijest

Dragi gosti,
želimo da znate da u ovoj teškoj situaciji mislimo na Vas i da nam je zdravlje te sigurnost naših gostiju kao i našeg osoblja najveći prioritet.
Zbog vrlo efikasnih mjera zaštite u Hrvatskoj, situacija u našoj destinaciji je u potpunosti pod kontrolom od samog početka. U našoj regiji nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze korona virusa ( COVID-19), sve zahvaljujući pravovremenoj reakciji nadzornih tijela i nas samih. Otoci su stavljeni pod posebnu zaštitu, kako bismo predstojeće mjesece Vama dragi gosti ponovno bili omiljena destinacija za ljetni odmor!
Razina higijene i čistoće u našem hotelu uvijek je bila na visokom nivou, a naše mjere higijene i čišćenja podižemo na još viši nivo sukladno preporukama i uputama zdravstvenih mjerodavnih ustanova. Pomno pratimo Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO) i slijedimo sve upute državnih i javnih zdravstvenih tijela te provodimo postupke s odgovarajućim mjerama higijenske i zdravstvene zaštite s vlastitim educiranim timom.
Želimo Vam unaprijed zahvaliti na ukazanom povjerenju, dok planirate putovanja te imajte povjerenje u nas da radimo sve kako bismo Vam osigurali bezbrižan i siguran boravak u našem hotelu.
Želimo da znate da su nam Vaša sigurnost i dobrobit naš prioritet. Stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne informacije.
Stoga dragi gosti, rezervirajte svoj smještaj još danas, i bezbrižno uživajte i ovo ljeto na otoku Sreće!
Naša vrata su otvorena, budite dio naše priče!

Obitelj Ivanić
Hotel Epario