Hotel EPARIO

Hotel smješten u srcu pješčanog raja

Naš hotel smješten je u srcu pješčanog raja samo 5 minuta hoda do najpoznatije pješčane oaze. Pravi hedonisti i oni strastveni ljubitelji plaža, ma koliko god voljeli ostale plaže, najradije se prepuštaju pijesku. Pijesak mekan kao baršun, ljekovito morsko okruženje sa neodoljivom podlogom koja nas mami, privlači u sva godišnja doba.

STVARAMO SJEĆANJA KOJA TRAJU ZAUVIJEK

Vaš doživljaj postaje naša priča

Za nas, svaki gost i njegov doživljaj je ispričana crtica koja postaje dio naše priče. Mi smo tu da vama, dragi gosti, omogućimo jedinstveni doživljaj obiteljskog odmora i avanture te stvaramo sjećanja koja traju zauvijek.

Dragi gosti, budite dio naše priče!

Oslobodite i prepustite se našem gostroprimstvu

Pri samom ulasku u naš hotel, osjetiti ćete posebno intimnu atmosferu koja vas poziva da se oslobodite i prepustite našem gostoprimstvu. Smješteni samo 200m od najpoznatije pješčane plaže na jadranu, uživati ćete u odmoru i delicijama naše kuhinje, neometani ljetnom žegom. Naše zadovoljstvo je vama učiniti odmor nezaboravnim užitkom , našom vrhunskom uslugom, od smještaja do najsitnijih detalja , sve popraćeno sa najsrdačnijim osmjehom kojeg stvarate upravo vi,svakim danom , svakim vašim dolaskom.

Zanimljivost

povijest ovog pješčanog raja

Ime našeg hotela latinskog je podrijetla i predstavlja povijest ovog pješčanog raja. Naime, dolaskom Grka na otok, nazvali su današnji Lopar – Neoparo, po uzoru na otok Paros u Grčkoj na kojem se vadio mramor. Mramor se vadio i na Golom otoku kraj Lopara i time je nastalo prvo ime ovog poluotoka smještenog na sjevernoj strani otoka Raba. Kasnije, dolaskom latina, preobrazili su ime u Epario. Sukladno time dokumentirana je prva crkva u Loparu pod imenom Crkva Santa Maria di Epario. Imenom hotela oživjeli smo povjest i korijene ovog našeg jedinstvenog kraja!