Usluge

Recepcija fitness dječja igraonica parking sjenica konoba

Mi se brinemo za vaše potrebe te smo za vas osigurali pogodnosti koje su uključene u  cijenu smještaja.

Fitness

Šarmantni hotel nudi odlično opremljen fitness centar s mnoštvo sprava i rekvizita koji kroz vježbanje održavaju fizičku kondiciju, omogućuju oblikovanje, održavanje i izgradnju mišića te održavaju vaše tijelo i um skladnim. Korištenje centra dozvoljeno je samo gostima hotela kako bismo im omogućili potpunu privatnost u bilo koje doba dana.

Dječja igraonica

Za naše male prijatelje opremili smo igraonicu s mnoštvom raznolikih igračaka kako bi se maleni istraživači kreativno razvijali i nama donosili osmijeh na lice, dok se odrasli bezbrižno opuštaju odmoru uz neprocjenjiva osjetila prirode.

 

Lobby bar Recepcija

Lobby bar, mjesto susreta ali i predaha. Smjestite se u udobne garniture dnevnog boravka odmah nadomak recepcije i kušajte našu ponudu pića i napitaka. Na recepciji smo dostupni u svako doba dana, za bilo kakva pitanja, informacije , prijedloge, organizacije transfera i ostalo. Naše zadovoljstvo je vama učinti odmor što ugodnijim stoga smo vama na raspolaganju tokom cijelog vašeg boravka.

 

 

Parking

Uz hotel nalazi se besplatan parking osiguran za sve goste hotela. Ne brinite dragi gosti, vaše auto je osigurano 24 sata obzirom da noćni recepcioner nadgleda svaki kutak unutar i izvan našeg hotela.

Sjenica

Nakon doručka ili prije večere, zastanite, sjednite i uživajte, osjetite jedinstveni miris engleskih ruža u sjenici vrta. Odmorite uz omiljeni napitak, upijte ljepotu krajolika zaštićeni od verve i buke svakidašnjice.

Konoba

Ako poželite nastaviti vaše druženje nakon večere, a vani nije prikladno vrijeme, imamo prostor za vas! Naša konoba za druženje, upoznaje vas s našim korijenima. Uživajte u ambijentu autohtone primorske konobe , zaigrajte društvene igre, družite se i provodite vrijeme zajedno.